Voor een lekkere en originele catering in Gorinchem ben je bij de vitamine kantine aan het juiste adres. Sinds 2016 hebben we goede ervaring met broodjes-, soep, salade en warme buffetten. We kunnen als geen ander rekening houden met de wensen van de besteller. Door de grote diversiteit aan verse ingrediënten en handgemaakte producten, bieden we een veelzijdige en overwegend gezonde catering aan.

Voor zowel particulieren als bedrijven. Thuis, op het werk of op locatie.

Wil je ter afwisseling wel eens wat anders dan de standaard broodjes kaas of ham tussen de middag op je werk? Informeer naar de mogelijkheden of vraag onze catering prijslijst op. Voor gelegenheden zijn we in staat om een rijke diversiteit aan beleg open te trekken bovenop de menukaart van de Vitamine Kantine.

We zijn volledig in staat om een soep-, salade- en warm buffet aan te leveren inclusief alle benodigdheden om alles warm te houden en uit te serveren. Dus zit je verlegen om soepkommen, borden en bestek? Ook dat hebben we.

Catering Gorinchem: Borrelplanken

Recentelijk hebben we op veler verzoek borrelplanken met een grote diversiteit aan warme en koude hapjes toegevoegd aan ons aanbod. We deden dit al zeer regelmatig voor vaste klanten of op aanvraag. Deze vorm van catering richten we in op basis van de wensen en kunnen al gemaakt worden vanaf 2 personen. We nemen een greep van ingrediënten van onze menukaart en vullen deze aan met diverse lekkernijen. Voor de vrimibo op je werk of lekker op de bank in het weekend. Eigenlijk is onze ‘box-on-the-side’ er voor naast je bbq, op de boot, bij je picknick en zo verder. Laten we hopen dat zulke activiteiten snel weer tot de mogelijkheden behoren.

Wij verzorgen ook deze vorm van catering in Gorinchem en omgeving. Informeer naar ons bezorggebied, adviseer ons welk budget je in gedachten hebt en we kunnen er vast iets van maken