Vers belegde sandwiches, wraps en pistolets. Welke we met veel aandacht en een dikke knipoog naar gezond bereiden, met overwegend verse ingrediënten. Wij zijn sinds 2016 onder andere bekend als broodjeszaak in Gorinchem. Waarbij we het bezorggebied voor zowel particulieren als bedrijven inmiddels flink hebben uitgebreid. We bezorgen je bestelde eten in Gorinchem, Dalem, Vuren, Spijk, Arkel, Hoogblokland, Boven-Hardinxveld, Schelluinen, Hoornaar en Sleeuwijk. Dat doen we op werkdagen van 10:00-20:00, op zaterdag van 11:00-20:00 en op zondag van 16:00-20:00.

Maak je lunch bestelling compleet met een soep of een salade en doe jezelf een plezier met een vers gemaakte smoothie of een groente- en fruitsap. Omdat wij een flink aantal klanten hebben die lunchen in Gorinchem met warm eten, is ook onze volledige warme kaart ’s middags al beschikbaar. En ’s avonds is het voor ons ook geen probleem om de koude kaart te leveren als dat je voorkeur heeft.

Eten bestellen in Gorinchem e.o., de gezonde variant

De samenstelling van de menukaart is dusdanig dat je er zowel voor jezelf als bijvoorbeeld voor je hele gezin van kunt bestellen. De warme kaart telt minstens 10 verschillende gerechten, waarbij we ook zeker rekening houden met vegetariërs en veganisten.

We onderscheiden ons doordat we een enorm groot deel van het beleg op je favoriete broodje zelf maken. Dus bijvoorbeeld een potje pesto doen wij niet aan; wij staan liever dagelijks planten basilicum te verwerken met een staafmixer en alle bijpassende ingrediënten. Die aandacht leggen we eigenlijk in al onze gerechten en dat proef je.

Eten bestellen Gorinchem e.o.: zakelijk

Voor bestellingen van bedrijven gaan we zelfs nog een stapje verder qua bezorg gebied en service. Eigenlijk kunnen we voor iedere gelegenheid en voor iedere trek wel een buffet samenstellen. Van alleen belegde broodjes en wraps tot broodjes met tot een saladebuffet, soepbuffet. Verder zijn al onze warme gerechten van de menukaart te bestellen voor een grote groep en maken we vanaf een bepaalde groepsgrootte zelfs je favoriete eten op maat.

Maak je bestelling compleet met een smoothie, sap, salade, soep of fruit. Dus of je nou eten besteld voor jezelf of voor je bedrijf, wij bezorgen het graag bij je.