Vers belegde sandwiches, wraps en pistolets. Welke we met veel aandacht en een dikke knipoog naar gezond bereiden, met overwegend verse ingrediënten. Wij zijn sinds 2016 onder andere bekend als broodjeszaak in Gorinchem. Waarbij we het bezorggebied voor bedrijven inmiddels flink hebben uitgebreid. We bezorgen zakelijke en particuliere catering in Gorinchem, Dalem, Vuren, Spijk, Arkel, Hoogblokland, Boven-Hardinxveld, Schelluinen, Hoornaar en Sleeuwijk. Voor aanvragen verder van Gorinchem, zijn we bereikbaar op onze contactgegevens. Voor tijdstippen van bezorgen van catering gaat alles in overleg.

Voor afhalen zijn we dagelijks geopend in het centrum van Gorinchem. Bestel je favoriete gerecht online en haal het af of eet het lekker ter plekke op.

Maak je lunch bestelling compleet met een soep of een salade en doe jezelf een plezier met een vers gemaakte smoothie of een groente- en fruitsap. Op bestelling kunnen we zelfs de warme kaart ’s middags al beschikbaar hebben. En ’s avonds is het voor ons ook geen probleem om de koude kaart te leveren als dat je voorkeur heeft.