Je kent ons vast al van lunch bestellen in Gorinchem. Wij bezorgen sinds 2016 al onze verse gerechten bij je thuis of op je werk. Strijk nu ook neer in ons sfeervolle restaurant aan de Langendijk 54 in Gorinchem. We toveren met veel aandacht en plezier nu ook onze verse gerechten op je bord. Dan kun je er eens rustig voor kunt gaan zitten in onze lunchroom aan de authentieke Langendijk in Gorinchem, waar we omringd zijn met een grote diversiteit aan originele winkels. Lunchen in Gorinchem na een wandeling over de vestingwal of een fietstocht door het Rivierengebied of de Biesbosch, dat kan nu ook bij de Vitamine Kantine.

Maak een keuze uit een van onze vijf soepen, die we dagelijks vers staan te bereiden. Of maak een keuze uit een van onze (maaltijd) salades. Zie je nu iets in de salade dat je minder aanspreekt, of je kan het vanwege een allergie of dieet niet eten, dan geven wij er met plezier een draai aan. Zodat de salade je wel past. Dat kan uiteraard ook met je favoriete broodje of wrap.

Lunch Gorinchem: Ook warm (en bezorgd)

Omdat we ook warm bezorgen tussen de middag, is onze warme menukaart ook voor lunch beschikbaar!

Laat je verrassen door een van onze koudgeperste groente- en fruitsappen, als drankje voor bij je lunch. Als gezonde aanvulling op je dagelijkse behoefte aan groenten en fruit. Óf laat ons je smoothie samenstellen. Uiteraard hebben we ook diverse gebottelde frisdranken, sappen en zuivel voor bij je lunch.

We serveren met veel plezier ILLY koffie, de wereldberoemde smaakvolle koffie en espresso. We hebben thee van Damman, of we maken een verse muntthee of gemberthee voor je. Én we hebben dagelijks vers gebakken carrot cake, bananenbrood en een derde special voor de liefhebber van zoetigheid.

Gewoon op je hotelkamer lunchen in Gorinchem

Heb je je verblijf in Gorinchem geboekt bij Hotel Goud & Zilver, dan bezorgen we je lunch ook op de kamer. Wij werken nauw samen voor ontbijt, lunch en diner voor hotelgasten.