Woon je in (de buurt van) Gorinchem, ben je dol op uitgebreid ontbijten en laat je dit nog liever graag door iemand verzorgen? Zoek niet verder en boek je ontbijt bij de Vitamine Kantine aan de Langendijk 54 in Gorinchem. Op werkdagen zijn we aanwezig van 07:00-10:00 en in de weekenden van 08:00-11:00, waarbij we op zaterdag het ontbijt laten doorlopen in een lunch. Dan is het dus ook niet erg om wat langer te blijven zitten of wat later aan te schuiven voor ontbijt/brunch. Op zondag zijn we er ook wat langer, maar zijn we niet open voor lunch.

We staan graag op tijd op om broodjes af te bakken, sinaasappels te persen eieren te koken en een gevarieerd buffet voor je te presenteren. Met een rijke diversiteit aan kaas- en vleeswaren en diverse vegetarische opties. Eet je nu liever à la carte? Maak dan je keuze uit ons ontbijtmenu, waarbij we ook erg ver gaan om je start van de dag tot een waar feestmaal te maken.

Ontbijt Gorinchem: Gewoon op je hotelkamer

Verblijf je in Hotel Goud & Zilver? Dan heb je om te beginnen een geweldig goede keuze gemaakt om te overnachten in een hotel dat z’n gelijke niet kent. Uniek ingerichte kamers, echte gastvrijheid en een fijne samenwerking met de Vitamine Kantine.

Boek je ontbijt bij je arrangement en geef ons aan op welk tijdstip je bij voorkeur wilt komen ontbijten. Wij staan graag extra vroeg op om je beleving van een verblijf in Hotel Goud & Zilver, compleet te maken met een uitgebreid ontbijtbuffet. Uiteraard kun je ook kiezen voor à la carte eten.

Naast het buffet hebben we grote diversiteit aan koffie (van ILLY), thee (van Damman) en kunnen we alle soorten en maten gebakken eitjes voor je klaar maken. Of kies voor ons befaamde yoghurt bowl met vers fruit en huisgemaakte granola. Neem vooral je tijd voor een ontbijt in Gorinchem bij de Vitamine Kantine.